Contact

We waarderen uw interesse in ons bedrijf en kijken ernaar uit om met u in contact te komen. Via dit contactformulier bieden we u een eenvoudige en efficiënte manier om met ons te communiceren. Of u nu vragen, opmerkingen, suggesties of zakelijke verzoeken heeft, wij staan klaar om u te helpen.

Wij geloven in het bieden van uitstekende klantenservice en streven ernaar om al uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Ons toegewijde team van professionals staat klaar om u te ondersteunen en ervoor te zorgen dat uw ervaring met ons bedrijf vlot en bevredigend verloopt.

Gelieve alle vereiste velden in te vullen in het contactformulier, zodat we uw vraag of verzoek zo nauwkeurig mogelijk kunnen behandelen. Hoe meer informatie u verstrekt, hoe beter we u van dienst kunnen zijn. Wees gerust, alle informatie die u verstrekt, wordt vertrouwelijk behandeld en volgens ons privacybeleid beschermd.

We streven ernaar om binnen 2 werkdagen te reageren op alle ingediende verzoeken. Houd er rekening mee dat het bij complexe vragen of technische problemen iets langer kan duren voordat we u van een volledig antwoord kunnen voorzien. We vragen om uw begrip in dergelijke situaties.

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om van u te horen en u te voorzien van de beste service die we kunnen bieden. Uw feedback is waardevol voor ons en helpt ons om continu te groeien en verbeteren.

U kan indien u wenst een mail sturen naar info@householdboxes.com

Met vriendelijke groet

Het team van householdboxes

Neem contact op

Heb je een vraag, opmerking of een leuke suggestie? Neem gerust contact op en we antwoorden zo snel mogelijk.

Contactformulier